Ashtanga Yoga Studio

Undervisningstider

Next Moon Day

Sat, Sep 29th, 2012

Details

Schedule
 • Mandag
  6.30 - 10.00 Mysore
  7.30 -9.30Mysore Begynder
 • Tirsdag
  6.30 - 10.00 Mysore
  7.30 - 9.30Mysore Begynder
 • Onsdag
  6.30 - 10.00Mysore
  7.30 - 9.30Mysore Begynder
 • Torsdag
  6.30 - 10.00Mysore
  7.30 - 9.30Mysore Begynder
 • Fredag
  7.00 - 9.00Mysore
 • Lørdag
  9.00 - 10.30Led Class

Begynder / nyt medlem: Begyndere er meget velkomne. Venligt aftal tid for dit første besøg uanset din baggrund. Send en email, sms eller ring 61 67 67 90. Mysore er drop-in klasser, dvs. du kan fremmøde på hvilket somt helst tidspunkt inden for undervisningstiden. Begyndere kommer efter aftale de første par gange, derefter drop-in. Læs mere om at starte til yoga hos os.

Der er ingen undervisning på månedage (ny- og fuldmåne). Det anbefales at tage en fridag fra yoga træning.

Kommende holdændringer

Mandag d. 5. juni. Mysore kl. 9.00-11.00

Næste månedag

Søndag d. 10. februar 2013

info

Holdbeskrivelser:

Mysore

Traditionel en-til-en, trin-for-trin undervisning ~

Lær Astanga yoga sekvensen på den naturlige måde med en-til-en instruktion, en stilling af gangen. Mysore klasser er for alle fra nybegyndere til erfarne udøvere.

Læs mere

I Mysore klassen gives instruktioner en-til-en på individuel basis. Mysore klasser udemærker sig ved at at hver enkelt elev modtager et niveau af personlig vejledning, hjælp og opmærksomhed, som ikke er mulig at tilbyde på almindelig hold.

Da ingen tidligere yoga erfaring er nødvendig, kan begyndere derfor trygt tage deres allerførste yoga undervisning i en Mysore klasse og blive introduceret til Astanga sekvensen lidt efter lidt, i et tempo der tilpasses den enkelte. Mere rutinerede udøvere kan få individuel instruktion og hjælp til at arbejde med mere udfordrende stillinger.

Efterhånden som man forøger sin stabilitet, fleksibilitet, styrke, fokus, og udholdenhed lærer man nye stillinger, som bliver lagt til den sekvens man udfører. Med denne metode lærer man langsomt og sikkert og udvikler på den måde sin praksis i et tempo der passer til en.

Miljøet i Mysore klassen gør det muligt for udøveren at fokusere på lyden og rytmen af deres åndedræt, snarere end på lærerens stemme. Yoga træningen bliver derfor en personlig meditation-i-bevægelse, der på trods af den stærke fysiske udøvelse, frembringer en dyb indre fokus.

Her i Astanga Yoga Studio er vi passionerede omkring Mysore undervisning. Alle vores lærere praktiserer Mysore dagligt og har erfaret meget positive ændringer i deres liv af denne unikke metode.

Til Mysore klasser kommer man ind og begynder for sig selv. Det vil sige, at man kan begynde og afslutte sin praksis på det tidspunkt, der passer én. Er du begynder er det dog vigtigt at du kommer så tidligt at du kan nå at afslutte inden for holdtiden. Vi anbefaler Mysore begynder holdene når du er helt nybegynder og endnu ikke kan huske rækkefælgen af de indledende stillinger. Derefter kan du komme inden for de almindelige tider. Læs mere om at starte til yoga hos os her.

Mysore er opkaldt efter den by i Indien hvor Sri K. Pattabhi Jois, guruen af Astanga Yoga, boede og underviste på KPJAYI. Hvert år drager hundredevis af elever til Mysore i Indien for at blive undervist efter den traditionelle metode af af hans barnebarn Sri Sharath Jois og datter Saraswati Jois.

Læs mere om Mysoreundervisning her.

Mysore-begynder

~ De første par uger på Mysore ~

Vi lærer alle forskelligt, men kun på de traditionelle mysore klasser modtage du undervisningen individuelt tilpasset dig. Mysore-begynder ligger i forbindelse med Mysore-holdene – både formiddage og eftermiddage. På Mysore holdene får du individuel undervisning og lærer serien trin-for-trin i det tempo, der passer til netop dig.

Læs mere

Mysore-begynder er velegnet for alle og den bedste måde at lære astanga metoden og serierne på. Du går på mysore begynder indtil du kan huske Solhilsen A og B og rækkefølgen af de stående stillinger (sådan nogenlunde :-), derefter kan du komme på alle Mysorehold.

Led Class

~ Traditionel tælling ~

På Led Class undervises på den traditionelle form hvor stillingerne tælles igennem på sanskridt. På holdet får man repeteret og indøvet, fokus, rytme og sammenkædning af bevægelse og åndedræt (vinyasa), så ens praksis bliver præcis og med de rigtige vinyasaer.

Læs mere

Det er en del af den officielle undervisningsmetodik at øve korrekt vinyasa og flow, derfor anbefaler vi at deltage på den ugentlige Led Klasse. Som begynder er du klar til Led Primary når du har lært alle de stående stillinger på Mysore begynder.

Saturday Workshop - Lørdags workshop

~ Teknik og teori ~

Vores faste lørdags kom-sammen, hvor vi går i dybden med yogafilosofi og forskellige principper og teknikker for Astanga Yoga – både i teori og praksis.

Læs mere

En rigtig god mulighed for at få indsigt i nogle af yogaens mange forunderlige aspekter. Emnet skifter fra gang til gang – for eksempel kropslåse, åndedræt, flow, alignment og vinyasa og så taler vi om emner inden for filosofi, livsstil, kost, sagn, traditioner og ritualer med relation til astanga yoga.

Yogatalk er for alle – uanset om du lige er begyndt at dyrke Astanga Yoga eller har flere års erfaring. Emnet skifter fra gang til gang og man er velkommen til at komme med spørgsmål og foreslå emner der kan tages op.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt

Struensegade 15A, 5 th.
2200 København N
Tlf. +45 61 67 67 90

E-mail:kontor@astangastudio.dk

Offentlig transport:

Bus: 12 og 66 stop Skyttegade (Rantzausgade), 3A stop Rantzausgade Griffenfeldsgade, 68 stop H.C. Ørsteds Vej (Åboulevard)

Astanga Yoga Studio