Fredfyldt oase

Lige midt i byen

Ro og focus til at lære yoga
og udvikle din yogapraksis.

Alle niveauer

Er velkomne!

På vores mysore hold undervisers alle
fra begyndere til avancerede udøvere.

Astanga Yoga

stabilitet, ro og fokus.

Daglig praksis giver
forøget ro, stabilitet, nærvær og fokus.

Astanga Yoga Studio Autentisk Astanga yoga for alle, fra nybegyndere til erfarne udøvere!

Astanga Yoga Studio er grundlagt i 2009 af en en gruppe entusiastiske udøvere og lærere med en fælles vision om at skabe en fredfyldt yogaskole, hvor de i fællesskab kunne dyrke og dele deres passion for udøvelse af astanga yoga metoden.

Astanga Yoga er den klassiske og traditionelle vinyasa yoga, der har sin oprindelse i Mysore, Indien hvor det stadig undervises på tradionel vis på KPJAYI af Sharath Jois og Saraswati Jois. Vi lægger vægt på, at undervisningen tager hensyn til den enkelte elev, hvad enten du er begynder eller erfaren udøver, og du bliver inspireret og motiveret til at lade yoga praksis blive en del af dit liv.

Vores koncept er baseret på at du i et tempo og en form, der passer dig, lærer at udøve Astanga yoga metoden. Er du ny til astanga så læs om hvordan du starter på vores vejledning ny til yoga. Vi holder jævnligt workshops og har fra tid til anden besøg af internationale toplærere. Derudover tilbyder vi suppelerende tematimer med yogateknik, yogafilosofi, pranayama, chanting og meditation, hvor du kan udbygge din yogapraksis.

Vores mål er at hjælpe dig til et sundt og helhedsorienteret liv – at bringe yogaen fra måtten og ind i hver en del af dit liv. Vi giver dig omgivelserne, redskaberne og atmosfæren, som kan hjælpe dig med at forbedre dit fysiske og mentale velbefindende. Til undervisning hjælper vi dig stille og roligt gennem yogastillingerne. Sådan at du gradvist opdager og udvider dine muligheder og opløser dine begrænsninger. Gradvist oplever du at bevæge dig fra det hektiske liv i en moderne storby til at finde den indre ro i dig selv. 

På gensyn inden længe!

Hvem er vi

Skolens undervisning ledes af er Eskil Schilling, KPJAYI Autoriseret Astanga Yoga lærer, dygtigt hjulpet af Cecilia Damgaard og Nathalie Balleby Lassen.

"Astanga yoga handler ikke om perfektion, det handler om at stille sig op på måtten en dag ad gangen for at lære om sig selv og træne sindet i at fokusere"

Hvad vi gør.

Vi tilbyder yoga undervisning året rundt. Alle er velkomne til at komme og lære og praktisere den fantastiske og magiske Astanga yoga metode i vores smukke og elegante studie. Bliv en del af vores fællesskab og nyd forandringen, indre ro og stabilitet.