Studiet

Et sted at trække vejret

Astanga Yoga Studio

Autentisk Astanga yoga for alle, fra nybegyndere til erfarne udøvere!

Astanga Yoga Studio blev grundlagt i 2009 af Robin Arnold og Eskil Schilling med en fælles vision om at skabe en fredfyldt yogaskole, hvor de i fællesskab kunne dele og dyrke deres passion for udøvelse af astanga yoga metoden.

Astanga Yoga er den traditionelle vinyasa yoga, der har sin oprindelse i Mysore, Indien hvor det stadig undervises på traditionel vis på Sharath Yoga Center (tidligere K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute - KPJAYI) af Sharath Jois. Vi lægger vægt på, at undervisningen tager hensyn til den enkelte elev, hvad enten du er begynder eller erfaren udøver, og du bliver inspireret og motiveret til at lade yoga praksis blive en del af dit liv.

Vores koncept er baseret på at du i et tempo og en form, der passer dig, lærer at udøve Astanga yoga metoden. Er du ny til astanga så læs om hvordan du starter på vores vejledning ny til yoga. Vi holder jævnligt workshops og har fra tid til anden besøg af internationale toplærere. Derudover tilbyder vi supplerende tematimer med yogateknik, yogafilosofi, pranayama, chanting og meditation, hvor du kan udbygge din yogapraksis.

Vores mål er at hjælpe dig til et sundt og helhedsorienteret liv – at bringe yogaen fra måtten og ind i hver en del af dit liv. Vi giver dig omgivelserne, redskaberne og atmosfæren, som kan hjælpe dig med at forbedre dit fysiske og mentale velbefindende. Til undervisning hjælper vi dig stille og roligt gennem yogastillingerne. Sådan at du gradvist opdager og udvider dine muligheder og opløser dine begrænsninger. Gradvist oplever du at bevæge dig fra det hektiske liv i en moderne storby til at finde den indre ro i dig selv.

På gensyn inden længe.