The studio
breath. focus. move.

Astanga Yoga Studio

Astanga yoga for alle, fra nybegyndere til erfarne udøvere!

Astanga Yoga Studio tilbyder undervisning i yoga traditionen fra Sharath Yoga Center (tidligere K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute - KPJAYI). Vores koncept er baseret på at du i et tempo og en form, der passer dig, lærer at udøve Astanga yoga og opbygger en selvstændig og personlig yoga praksis.

I Astanga Yoga lærer du at udvikle fokus og kontrol over dit åndedræt og din krop. Det primære i udøvelsen er at synkronisere åndedrættet med bevægelse i en gradvist mere udfordrende serie af yoga stillinger. Træningen øger ens fokus og og opmærksomhed, dæmper mental støj, styrker og strækker muskler og masserer de indre organer. Det er en kraftfuld meditation i bevægelse, der hjælper med at forbedre fokus og styrke ens selvtillid og velvære.

Vi lægger vægt på, at undervisningen tager hensyn til den enkelte elev, hvad enten du er begynder eller erfaren udøver, og du bliver inspireret og motiveret til at lade yoga praksis blive en del af dit liv. Vi mener at effektiviteten og den styrkende og helende kraft i Astanga Yoga tilvejebringes ved en stabil og vedvarende træning over lang tid. Vores mål er at hjælpe til et sundt og helhedsorienteret liv – at bringe yogaen fra måtten og ind i hver en del af dit liv. Vi giver dig omgivelserne, redskaberne og atmosfæren, som kan hjælpe dig med at forbedre dit fysiske og mentale velbefindende.

Er du ny til astanga yoga, så læs om hvordan du kommer i gang her. Vi holder jævnligt workshops og har fra tid til anden besøg af internationale toplærere, se oversigt her. Derudover tilbyder vi supplerende tematimer med yogateknik, yogafilosofi, pranayama, chanting og meditation, hvor du kan få viden og inspiration til at udbygge og forbedre din yogapraksis.

Astanga Yoga Studio blev grundlagt i 2009 af Robin Arnold og Eskil Schilling, med en fælles vision om at skabe en fredfyldt yogaskole, hvor de i fællesskab kunne dele og dyrke deres passion for undervisning og udøvelse af astanga yoga. Studiet ligger i hyggelige og skønne lokaler, centralt på det pulserende Nørrebro tæt ved større virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som Rigshospitalet, Københavns Universitet og Panum Instituttet. Størstedelen af yogaskolens fast tilknyttede elever kommer fra det storkøbenhavnske område, hvor de enten bor eller arbejder.

Vi tilbyder undervisning til alle, der søger denne vej til selvindsigt, styrke og balance og hilser dig på gensyn inden længe.