Studiet

Et sted at trække vejret

Astanga Yoga Studio

Autentisk Astanga yoga for alle, fra nybegyndere til erfarne udøvere!

Astanga Yoga Studio blev grundlagt i 2009 af Robin Arnold og Eskil, med en fælles vision om at skabe en fredfyldt yogaskole, hvor de i fællesskab kunne dele og dyrke deres passion for undervisning og udøvelse af astanga yoga.

Studiet er dedikeret til undervisning i yoga traditionen fra Sharath Yoga Center (tidligere K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute - KPJAYI) af Paramguru (slægtsholder) Sharath Jois. Vores koncept er baseret på at du i et tempo og en form, der passer dig, lærer at udøve Astanga yoga og opbygger en stærk, disciplineret, selvstændig og personlig yoga praksis.

I Astanga Yoga er det primære i udøvelsen at synkronisere åndedrættet med bevægelse i en gradvist mere udfordrende serie af yoga stillinger. Denne proces producerer indre varme og en rensende sved, der styrker, strækker muskler og organer. Det er en kraftfuld meditation i bevægelse, der hjælper med at forbedre fokus og styrke ens selvtillid og velvære.

Vi lægger vægt på, at undervisningen tager hensyn til den enkelte elev, hvad enten du er begynder eller erfaren udøver, og du bliver inspireret og motiveret til at lade yoga praksis blive en del af dit liv.

Vi mener at effektiviteten og den styrkende og helende kraft i Astanga Yoga tilvejebringes ved en stabil og vedvarende træning over lang tid. Samtidig mener vi, at anstrengelse og fysik udfordring er en vigtig del af processen og, at det er forenelig med en intelligent og sikker tilgang.

Vores formål er at hjælpe til et sundt og helhedsorienteret liv – at bringe yogaen fra måtten og ind i hver en del af dit liv. Vi giver dig omgivelserne, redskaberne og atmosfæren, som kan hjælpe dig med at forbedre dit fysiske og mentale velbefindende.

Er du ny til astanga yoga, så læs om hvordan du kommer i gang her. Vi holder jævnligt workshops og har fra tid til anden besøg af internationale toplærere, se oversigt her. Derudover tilbyder vi supplerende tematimer med yogateknik, yogafilosofi, pranayama, chanting og meditation, hvor du kan få viden og inspiration til at udbygge og forbedre din yogapraksis.

Astanga Yoga Studio ligger i hyggelige og skønne lokaler, centralt på det pulserende Nørrebro tæt ved større virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som Rigshospitalet, Københavns Universitet og Panum Instituttet. Størstedelen af yogaskolens fast tilknyttede elever kommer fra det storkøbenhavnske område, hvor de enten bor eller arbejder.

Vi tilbyder undervisning til alle, der søger denne vej til selvindsigt, styrke og balance og hilser dig på gensyn inden længe.