Introuge
Start en personlig og stærk yogapraksis

Introuge

Start en personlig og stærk yogapraksis

Er du nysgerrig på yoga? Og leder du efter et støttende og erfaringsrigt miljø, hvor du kan prøve det af og få en god start? Så har vi det du leder efter!

Vi har udviklet en introduktionsuge specielt til begyndere og andre interesserede, der ønsker en dybdegående indføring i de forskellige teknikker i astanga yoga. Du får en grundig introduktion til alt det basale i astanga yoga metoden; hvordan du bevæger dig, trækker vejret og holder fokus. I løbet af ugen vil du opbygge et stærkt fundament for din fremtidige yogapraksis, som du efterfølgende kan bygge videre på i vores holdtræning og/eller i din egen træning. Du vil hurtigt opdage, at astanga yoga kan bringe energi, afslappethed og styrke ind i dit liv og hjælpe dig med at skabe en forbindelse til dit indre.

Introugen starter med en workshop, hvor du bliver introduceret til det grundlæggende i vejrtrækningen og stillingerne sammen med andre begyndere i et trygt miljø. Herefter prøver du op til fem dages astanga yogapraksis på vores holdundervisning, hvor du arbejder videre med de stillinger, du har lært på workshoppen. Vores erfarne instruktører hjælper dig undervejs og tilbyder modifikationer og justeringer, så du træner på en sikker og effektiv måde.

Vi afslutter ugen med en fælles afrunding og evaluering, hvor vi mødes på holdet igen og deler erfaringer.

Du kan finde det fulde program for ugen og praktiske oplysninger længere nede på siden. Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen i studiet.

Fordele:

  • Du lærer et personligt yogaprogram, som du kan udføre hvor som helst, når som helst.
  • Du arbejder en-til-en med en kvalificeret og erfaren lærer, der kender dig og din praksis.
  • Du lærer at udføre stillingerne på den mest korrekte og fordelagtige måde for netop din krop og dine forudsætninger.
  • Du lærer løbende nye og spændende stillinger og overgange, der vil udvikle din praksis.
  • Du lærer at arbejde med stillinger, der er svære for dig.
  • Du lærer en yoga metode, der ikke kun er brugbar på måtten, men også fungerer og kan bruges udenfor måtten i flere aspekter af livet.
  • Du lærer at værdsætte at træne i stilhed og for dig selv.
  • Du lærer gradvist og et skridt ad gangen i et tempo, der er passende for dig.
  • Du opbygger selvstændighed i din yogapraksis, så du kan få glæde af den overalt og livet igennem.
  • Du erfarer, at udøvelsen af astanga yoga kan styrke, balancere og forbedre dit liv på flere måder.

Program:

Introduktion

Lørdag d. 25. maj, 2024
12.30-16.00

Ugen starter med en workshop, hvor du får en grundig introduktion til astanga yoga og de tre dele, som metoden er bygget op omkring; åndedræt, fokus og bevægelse. På workshoppen får du en forståelse af, hvad formålet med yoga er og hvordan du kan få gavn af det i hverdagen. Du lærer at trække vejret dybt, roligt og nærværende og at bruge åndedrættet til at bevæge dig ind og ud af stillingerne. Du lærer at afstemme bevægelse med åndedræt, så de to følges naturligt ad og vi vil arbejde med, hvordan du kan kombinere stabilitet og afslapning i stillingerne.

Vi tager udgangspunkt i solhilsen, som er de første, grundlæggende fysiske stillinger i astanga yoga sekvensen. Vi går i dybden med hver stilling og du får en forståelse for, hvordan du kan arbejde målrettet ud fra dine evner og behov. Efter workshoppen er du klar til at prøve vores holdtræning.

5 dages yoga træning

Mandag d. 27. til fredag d. 31. maj
Mellem 7.15–9.00 eller mellem kl. 16.30-18.00

På fem dages holdtræning afprøver du de stillinger og teknikker, som du har lært på workshoppen. Vores holdtræning hedder ”Mysore” og benytter en traditionel undervisningsform, der er markant anderledes end hvad du måske kender fra fitnesscentre og andre yogastudier. Alle træner i samme rum, men man udøver sin praksis selvstændigt og i eget tempo. Læreren bevæger sig rundt i rummet og hjælper på individuel basis efter behov – med en særlig opmærksomhed på begyndere. Du vil på den måde blive hjulpet igennem, men på samme tid opbygge en stor grad af selvstændighed og opmærksomhed i din praksis.

Din træningstid vil i starten være omkring 30-40 min. og du starter på et aftalt tidspunkt indenfor holdtiderne (7.15-9.00 eller kl. 16.30-18.00). Vi aftaler dine mødetidspunkter på lørdagens workshop.

Afslutning og evaluering

Fredag d. 31. maj
18.00-19.00

Holdet mødes igen til en afrunding, hvor vi deler erfaringer og får de sidste, vigtige detaljer på plads om astanga yoga. Vi taler også om de forskellige muligheder for at fortsætte i studiet eller på egen hånd.

Pris og tilmeldning:

Kr. 875
Startdato: Lørdag d. 25. maj
kl. 12.30
Astanga Yoga Studio

Tilmeld dig her

Kommende introuger

Skriv en mail til kontor@astangastudio.dk hvis du vil reservere en plads på kommende hold. Ellers anbefaler vi privatintro, som er en individuel introduktionstime.