Introduktion til
Astanga yoga

Astanga Yoga introduktionsklasse

Introduktion for alle der er nye til Astanga Yoga og Mysore undervisning

Velkommen til Astanga Yoga introduktionsklasse! Astanga Yoga er en traditionel og dynamisk stilart af yoga, der kombinerer åndedræt og bevægelse for at skabe en flydende og meditativ praksis. I denne klasse vil du lære de grundlæggende principper i Astanga Yoga og få forståelse og erfaring med metoden.

Først vil vi starte med en enkel åndedrætsøvelse for at skabe ro, opmærksomhed og fokus. Derefter vil vi gå videre til Solhilsen-sekvensen, som er en fundamental del af Astanga Yoga-praksissen. Vi vil nedbryde hver stilling detaljeret og give dig mulighed for at udforske korrekt positionering og åndedrætsteknik.

I klassen vil vi lægge vægt på vigtigheden af at forbinde åndedrættet med bevægelsen og at bevæge sig bevidst og med opmærksomhed. Astanga Yoga er en fysisk såvel som en meditativ yogapraksis, og vi håber, at du vil forlade klassen med den indsigt og føle dig opfrisket, energisk og rolig.

Efter introduktionsklassen fortsætter du din træning på Mysore-klasserne. Her vil du i løbet af de første par uger, gå videre til stillingerne i første serie, som inkluderer stående og siddende stillinger. Hver stilling vil blive introduceret trin-for-trin, og der vil blive tilbudt modificeringer hvis der er brug for det.

Uanset om du er helt nybegynder eller en erfaren yogi, vil denne introduktionsklasse hjælpe dig med at opbygge et solidt fundament for din Ashtanga Yoga-praksis. Vi ser frem til at se dig!

Introduktionshold:

  • Introduktion til Astanga metode med fokus på individuelle forudsætninger.
  • Instruktion til positionering, åndedræt, bhandas (kropslåse), fokusering, timing, float mv.
  • En simpel trænings rutine, du kan bruge med det samme.
  • Du kan starte direkte på vores almindelige undervisning efter introduktionen.
  • Varighed omkring 3 timer
  • Se dato for kommende introhold nedenfor og på holdeoversigten.
  • Pris 425 kr.
  • Du kan tilmelde dig her.

Pris og tilmeldning:

Kr. 425
Kommende datoer: Lørdag d. 29. juni, lørdag d. 20. juli
kl. 12.30 - 15.30
Astanga Yoga Studio

Tilmeld dig her

Kommende introhold

Skriv en mail til kontor@astangastudio.dk hvis du vil have info om kommende hold.

Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker yderligere information så skriv venligst en mail til kontor@astangastudio.dk eller send besked eller ring på tlf. 61676790