Introduktionstime

Astanga yoga
personlig introduktionstime

See in English

Personlig introduktionstime til Astanga Yoga

Personlig og individuel en-til-en introduktion til Astanga Yoga for dig, der har købt medlemskab og er ny til Astanga Yoga og Mysore undervisningsmetoden.

For at tilbyde dig den bedste start på Astanga Yoga og imødekomme behovet for fleksibilitet, tilbyder vi en personlig og individuel introduktionstime. Her bliver du undervist en-til-en i grundprincipperne for Astanga metoden og får lagt fundamentet for din fremadrettede træning.

Du lærer det basale i Astanga metoden; vejrtrækning, fokus, nærvær, bevægelser, koordination, form og stabilitet med fuld fokus på dig og dine forudsætninger.

Personlig introduktion tager omkring halvanden time. Du aftaler et tidspunkt, der passer dig, direkte med læreren, så det er fleksibelt i forhold til din tid.

Efter du har taget introduktionstime, deltager du på den almindelige Mysore undervisning, på lige fod med de andre deltagere. Planlæg derfor tidpunktet for din introundervisning så du kan fremmøde senest to dage efter introduktionen, inden for vores almindelige Mysore undervisningstider.

Personlig introduktion er den bedste og mest ligefremme vej til at opbygge en selvstændig personlig yoga praksis, på vores Mysore program.

Personlig en-til-en introduktion:

  • Personlig introduktion til Astanga metode med fuld fokus på dig og dine forudsætninger.
  • Personlig instruktion til positionering, åndedræt, bhandas (kropslåse), fokusering, timing, float mv.
  • Du får en personlig skræddersyet trænings rutine.
  • Du kan starte direkte på vores almindelige undervisning efter introtimen.
  • En fleksibel mulighed da tidspunktet for introduktionen aftales direkte med læreren.
  • Bemærk! Du kan kun booke personlig introduktion efter køb af medlemskab.
  • Pris Kr. 550. Køb.
  • Bemærk! Du aftaler tidspunkt direkte med læreren.

Tidsbestilling til personlig introduktionstime

Skriv en mail til kontor@astangastudio.dk eller send besked eller ring på tlf. 61676790 for at aftale tidspunkt til personlig introduktionstime.

Køb